Peper Steak
18 apr 2020

Peper Steak z mladého býčka so šampiňónmi, zelenou špargľou a pečenými zemiakmi so šupkou

Aj keď toto jedlo na prvý pohľad vyzerá ako pre drevorubača, sú chvíle keď je vhodné aj ženy. Vyčerpávajúci tréning nôh je za tebou. Určite si zaslúžiš doplniť energiu vo forme komplexného jedla. Dodá ti presne tie makronutrienty, ktoré po ťažkom výkone potrebuješ.

TIP: Po náročnom tréningu je vhodné zaradiť takéto komplexné jedlo najskor hodinu po jeho ukončení. 

 

Tráviaci systém ihneď po skončení záťaže nie je dostatočne pripravený na svoju činnosť spracovať pripravené jedlo. Preto po tréningu je vhodné doplniť pitný režim spolu s minerálmi najlepšie v chelátovej forme, akým je napr. 100% Zinok Chelát - 1 kapsula

Nutričné hodnoty:
671kcal | Bielkoviny 59g | Sacharidy 63,4g | Tuky 18,9g  | Vláknina 8g
Na prípravu tohto jedla na obráku bolo použité (hmotnosť v surovom stave):

  • 🥩 235g Steak Beef Fillet z hovädzej sviečkovice
  • 🥔 375g zemiaky (uvarené v šupke, opečené na panvici bez tuku)
  • 🥬 100g zelená špargľa
  • ➡️ 50g šampiňónov
  • 🥄 1pl olivového oleja
  • 🍋 niekoľko kvapiek limetky
  • 🧂 soľ, čierne korenie

 

Doba prípravy: 45min.



11. 10. 2020 My profile RK IMG 8564 Roderik Kucavik Zdieľať článok: